Miłosne rozgrywki na tle wielkich, sportowych emocji... na PGE Narodowym!

Powrót do normalności oznacza, że PGE Narodowy nareszcie ponownie może stać się areną dla wielkich sportowych i kulturalnych wydarzeń. Zanim jednak usiądziemy na trybunach największego tego typu obiektu w Polsce, możemy podziwiać go w komedii romantycznej "Druga połowa". Zdjęcia do filmu powstawały w prawdziwych przestrzeniach stadionu, nieznanych dotąd szerszej publiczności, kuluarach, w które każdy kibic chciałby zerknąć, a nie miał dotąd takiej możliwości.

Oświadczenie spółki w sprawie umowy ze Smart Kids Planet

W artykule opublikowanym 21 maja 2021 na portalu naTemat.pl właściciele Smart Kids Planet sp. z o.o. sp.k., którzy są Najemcą powierzchni na terenie PGE Narodowego zadeklarowali, że "czują niesprawiedliwość i rozczarowanie" z powodu tego, że operator obiektu nie przedłuży umowy poza okres objęty dotychczasową umową.

Nowy ogólnopolski cykl koncertów Letnie Brzmienia!

Od czerwca do sierpnia w centrach dziewięciu największych polskich miast odbywać się będą koncerty najpopularniejszych polskich artystów. Krzysztof Zalewski, sanah, BRODKA, Kwiat Jabłoni, Daria Zawiałow, MROZU, Nosowska i wielu innych wystąpią na scenach plenerowych Letnich Brzmień! Bilety w cenie od 59 zł i karnety za 249 zł będą dostępne w sprzedaży od przyszłego poniedziałku 19 kwietnia na www.eventim.pl.