Nowa jakość murawy na PGE Narodowym

We wtorek 4 lutego 2020 roku ogłoszono przetarg nieograniczony na dostawę wraz z montażem i demontażem nawierzchni z trawy naturalnej razem z podbudową, która ma zostać rozłożona na PGE Narodowym na dwa mecze piłki nożnej odbywające się w 2020 roku, czyli Finał Pucharu Polski oraz mecz towarzyski Polska-Rosja. Oferty należy składać do 12 lutego 2020 roku. W przetargu udział wziąć mogą zarówno firmy polskie, jak i zagraniczne.

Polska Reprezentacja w grze… na PGE Narodowym

PGE Narodowy niezmiennie będzie Domem Reprezentacji Polski. Rozgrywanie wszystkich meczów eliminacyjnych do Mistrzostw Świata, Mistrzostw Europy aż do 2024 roku oraz meczów finałowych Pucharu Polski na największym i najnowocześniejszym stadionie w Polsce zagwarantował polskim piłkarzom aneks do umowy podpisany przez Polski Związek Piłki Nożnej oraz spółkę PL.2012+ operatora PGE Narodowego.

Nowy Prezes operatora PGE Narodowego

Włodzimierz Dola 3 grudnia 2019 roku został powołany na stanowisko Prezesa zarządu spółki PL.2012+ operatora PGE Narodowego. Jest doświadczonym menadżerem, który pracował w wielu organizacjach o rożnej skali działania. Absolwent studiów prawniczych oraz administracyjnych, radca prawny.